Wellness i spa
Izaberite jednu od naših posebnih ponuda i uživajte u opuštajućem odmoru.
Vanjski bazen

Naš lijepo uređeni vanjski bazen sa sunčalištem, zrak pun mirisa otočkog bilja, idealan je za sve koji se žele opuštati u zvukovima veselih lastavica ili glasanju cvrčaka.

Unutarnji bazen

Novoizgrađeni unutarnji bazen s toplom vodom od 29°C, hidromasažom i vodenim slapom dodatno će vas opustiti nakon masaže ili boravka u sauni.

Sauna

Opustite se u mirnoj oazi s finskom ili turskom saunom.

Teretana

Prostor za vježbanje je klimatiziran i dobro opremljen za održavanje savršene forme. Imamo širok raspon opreme za aerobno vježbanje, vježbanje izdržljivosti i dizanje utega te traku za trčanje.

Masaže

Priuštite si masaže nadahnute otočkim okruženjem, mediteranskom klimom i nenadmašivom uslugom.

Plaža Galboka
…u mirnoj uvali okruženoj borovom šumom.

Na samo 400 metara od hotela je smještena plaža hotela, u mirnoj uvali okruženoj borovom šumom. Gostima je na raspolaganju svaki dan tijekom ljetnih mjeseci bar u kojem se poslužuju osvježavajući napitci i snackovi. Ležaljke i suncobrani su dostupni gostima hotela bez plaćanja. Plaža je prikladna za sve uzraste gdje mogu uživati u čistoj prirodi i odmoriti se od svakodnevnice. Ljubitelji sportova na vodi u ovom će morskom raju doći na svoje.

img
img
img
img
img
img
Restoran
Jedinstveno gastronomsko iskustvo…

Naš restoran vam sa zadovoljstvom može pružiti jedinstveno gastronomsko iskustvo tijekom vašeg putovanja i biti ugodan prostor za druženje s obitelji i prijateljima.

U našem restoranu možete uživati u pomno osmišljenoj gastronomskoj ponudi jela spravljenih od ekoloških namirnica iz vlastitog uzgoja. Na 6000 m2 u blizini Zadra, posjedujemo vlastiti bio uzgoj povrća u čijim proizvodima možete uživati cijelo ljeto.

Svakoga dana nove gastro poslastice iz dnevnih menija zadovoljiti će i najizbirljivija nepca. Svježa riba ili posebno ukusna otočka janjetina uz vrhunska hrvatska vina pozivat će vas uvijek iznova na naš otok.

Kongresi i eventi
Kapacitet dvorane – 90m2 sa 60 sjedećih mjesta

Hotel Manora u svojoj multimedialnoj i multifunkcionalnoj konferenciskoj dvorani, nudi vrhunski doživljaj i ugođaj u predavanju i prezentaciji. Bilo da se radi o konferenciji ili manjem sastanku naša dvorana ima potpunu infrastrukturu za kvaliteno odrađen posao. U cijelosti se možemo prilagoditi zahtjevima klijenata – nudimo organizaciju kongresa, seminara, svečanih domjenaka, banketa i prijema za vjenčanja.

Nudimo vam i široki izbor hrane i pića, od jednostavne dobrodošlice do najsofisticiranije hrane.

Naše ljubazno osoblje će Vam pomoći i odgovoriti na sva pitanja vezana za organizaciju raznih događaja, slobodnih termina i cijena.

Oprema:

  • Razglas
  • Mikrofon
  • Bežična i žična internet veza
  • PC
  • Projektor s platnom
  • Govornica
  • Moderno LED osvjetljenje

Dječji kutak
Zabava za najmlađe…
img
Dječja igraonica

U vrijeme kada vi uživate u wellnessu, trenirate u teretani ili grupnom treningu, vaša djeca se mogu zabaviti igrajući se u našoj igraonici.

img
Vanjsko igralište

Pješčanik, tobogani, stol za ping pong, pikado i još mnogo toga garantiraju zabavu za sve uzraste.