Hotel Manora Lošinj | Sadržaji

Sadržaji

Sadržaji

Restoran

U Manori možete uživati u pomno osmišljenoj gastronomskoj ponudi jela spravljenih od ekološki uzgojenih namirnica iz vlastitog uzgoja.

Na 6000 m2 u blizini Zadra, posjedujemo vlastiti bio uzgoj povrća u čijim proizvodima možete uživati cijelo ljeto. Svakoga dana nove gastro poslastice iz dnevnih menu-a zadovoljiti će i najizbirljivija nepca. Svježa riba ili posebno ukusna otočka janjetina uz vrhunska hrvatska vina pozivat će Vas uvijek iznova na naš otok.


REZERVIRAJTE VAŠ STOL POGLEDAJTE GALERIJU

Wellness

U hotelu se možete dodatno opustiti uz finsku saunu te odabir jedne od brojnih masaža.

Unutarnji bazen (10x5,5m) s toplom vodom od 29°C, hidromasažom i vodenim slapom dodatno će Vaš boravak učiniti nezaboravnim.

Ako ste željni aktivnog odmora planinarska staza nedaleko od hotela odvesti će Vas na najviši vrh otoka Lošinja, Televrin. Sa 588 m nadmorske visine doživjeti će te nezaboravan doživljaj ljepote plavetnila mora i zelenila. Pred Vama se prostire cijeli Lošinjski arhipelag. Odmor potražite u planinarskom domu ili posjetite 4000 godina star grad Osor. Gostima hotela na raspolaganju su i mountain bike koje mogu iznajmiti ili u hotelu ili u našoj turističkoj agenciji u centru Malog Lošinja. U našoj agenciji možete iznajmiti i scooter, quad, dogovoriti organizirane izlete na obližnje otoke ili iznajmiti gumenjak sa i bez skipper-a.

Želite li svojoj djeci pružiti odmor za pamćenje ne propustite ih upisati u Jedriličarski klub na tečaj jedrenja gdje će dobiti svoj "brod" i s trenerom naučiti osnove jedrenja.


POGLEDAJTE GALERIJU

Bazen

Lijepo uređeni vanjski bazen sa sunčalištem, zrak pun mirisa otočkog bilja, idealan je za sve koji se žele opuštati u zvukovima veselih lastavica ili glasanju cvrčaka.

Dok se opuštate naše ljubazno osoblje poslužiti će Vas Vašim omiljenim pićem.

Uz bazen nalazi se i mjesto za najmlađe gdje će uživati na svojem godišnjem odmoru.


POGLEDAJTE GALERIJU

Dječja igraonica

U vrijeme kada vi uživate u wellnessu, trenirate u teretani ili grupnom treningu, vaša djeca se mogu zabaviti igrajući se u našoj igraonici.


POGLEDAJTE GALERIJU

Small & Friendly

We are proud members of Small & Friendly hotels of Croatia

Trip Advisor

Certificate of excellence