Sadržaji

Sadržaji

Restoran

U Manori možete uživati u pomno osmišljenoj gastronomskoj ponudi jela spravljenih od ekološki uzgojenih namirnica iz vlastitog uzgoja.

Na 6000 m2 u blizini Zadra, posjedujemo vlastiti bio uzgoj povrća u čijim proizvodima možete uživati cijelo ljeto. Svakoga dana nove gastro poslastice iz dnevnih menu-a zadovoljiti će i najizbirljivija nepca. Svježa riba ili posebno ukusna otočka janjetina uz vrhunska hrvatska vina pozivat će Vas uvijek iznova na naš otok.


POGLEDAJTE GALERIJU

Wellness

U hotelu se možete dodatno opustiti uz finsku saunu te odabir jedne od brojnih masaža.

Ako ste željni aktivnog odmora planinarska staza nedaleko od hotela odvesti će Vas na najviši vrh otoka Lošinja, Televrin. Sa 588 m nadmorske visine doživjeti će te nezaboravan doživljaj ljepote plavetnila mora i zelenila. Pred Vama se prostire cijeli Lošinjski arhipelag. Odmor potražite u planinarskom domu ili posjetite 4000 godina star grad Osor. Gostima hotela na raspolaganju su i mountain bike koje mogu iznajmiti ili u hotelu ili u našoj turističkoj agenciji u centru Malog Lošinja. U našoj agenciji možete iznajmiti i scooter, quad, dogovoriti organizirane izlete na obližnje otoke ili iznajmiti gumenjak sa i bez skipper-a.

Želite li svojoj djeci pružiti odmor za pamćenje ne propustite ih upisati u Jedriličarski klub na tečaj jedrenja gdje će dobiti svoj "brod" i s trenerom naučiti osnove jedrenja.


POGLEDAJTE GALERIJU

Bazen

Lijepo uređeni vanjski bazen sa sunčalištem, zrak pun mirisa otočkog bilja, idealan je za sve koji se žele opuštati u zvukovima veselih lastavica ili glasanju cvrčaka.

Dok se opuštate naše ljubazno osoblje poslužiti će Vas Vašim omiljenim pićem.

Uz bazen nalazi se i mjesto za najmlađe gdje će uživati na svojem godišnjem odmoru.


POGLEDAJTE GALERIJU

Dječja igraonica

U vrijeme kada vi uživate u wellnessu, trenirate u teretani ili grupnom treningu, vaša djeca se mogu zabaviti igrajući se u našoj igraonici.


POGLEDAJTE GALERIJU

Najam brodova

Učinite vaš odmor savršenim i iznajmite brod kod naših partnera, agencije MCP Yacht charter.

Za uzbudljiv i opuštajući odmor ili aktivni odmor s obitelji i / ili prijateljima, nude najam raznih brodova sa i bez skipera. Možete birati između motornih jahti i glisera.


POGLEDAJTE GALERIJU
41

sobe


41 moderno opremljenih soba.
365

dana


Otvoreni smo 24/7 kroz cijelu godinu.
50k +

gostiju


Posjetili su nas gosti iz cijelog svijeta
20+

godine iskustva


Hotel Manora je naš život i mi ga živimo.

Small & Friendly

We are proud members of Small & Friendly hotels of Croatia

Trip Advisor

Certificate of excellence